Fordele ved ApS
ApS er den rigtige selskabsform for dig, hvis du vil starte ud med en professionel selskabsform, eller er "vokset ud af" din enkeltmandsvirksomhed. Med et ApS er der en lang række fordele, som gør det til et godt valg, når man sammenligner den med en enkeltmandsvirksomhed eller et A/S.
Hvad er inkluderet?
Lexlys selskabsstiftelse inkluderer følgende produkter:
- Stiftelsesdokument
- Vedtægter
- Kapitalgodkendelse
- Momsregistrering
- Rådgivning
Derudover hjælper vi også med virk-formular, ejerregistrering, ejerbog, reklamebeskyttelse, importregistrering, eksportregistrering, direktørregistrering, bestyrelsesregistrering.
Når du går igang med oprettelsen af dit ApS, skal du svare på nogle få spørgsmål, hvorefter vi kan lave dit stiftelsesdokument, vedtægter og formular til Virk. Herefter hjælper vi dig i processen med at få godkendt kapital og komme i mål, så du ender ud med et frisk CVR-nummer.
For at sende dig godt på vej med dit nye selskab, sender vi dig også en rabatkode, som du kan bruge til dit første gratis SmartDoc – Det kunne fx være en direktørkontrakt, ejeraftale eller handelsbetingelser. Det eneste der ikke er inkluderet er et gebyr til Erhvervsstyrelsen på 670 DKK.
Hvad er processen?
Vi gør alt for at gøre processen så kort og nem som muligt, og ofte kan vi stifte dit selskab indenfor 24 timer. Hvis du vil sikre dig, at processen kører så smooth og hurtig som muligt, er det en god idé at være forberedt med ansøgning til en erhvervskonto, og svare så hurtigt som muligt, hvis vi har spørgsmål.
- Start med at trykke på "Opret ApS"-knappen – Når du sætter processen igang vil du komme ind på vores web app.
- Svar på nogle få spørgsmål – Herefter stiller vi dig en række spørgsmål, som bruges til at vi kan udarbejde dit stiftelsesdokument og dine vedtægter.
- Vores jurist kigger det igennem – Ofte går det hele som smurt, men af og til har vores jurist brug for at stille nogle opfølgende spørgsmål for at komme videre i processen.
- Bekræftelse af selskabskapital – Nu skal du overføre de (mindst) 40.000 DKK til en klientkonto, som herefter bekræfter selskabskapitalen.
- Overførsel til erhvervskonto – Efter kapitalgodkendelsen overfører vi de 40.000 DKK tilbage til dig, og her skal du have en erhvervskonto klar.
- Praktiske detaljer – Vi sørger herefter for alt det praktiske med at få registreret dokumenter og formularer hos Virk (Erhvervsstyrelsen).
- Betaling af gebyr – Erhvervsstyrelsen har et obligatorisk gebyr på 670 DKK som skal betales, hvilket vi lader dig gøre.
- Du har nu et CVR-nummer – Selvom ovenstående syv steps kan lyde som en lang proces, tager det sjældent over 24 timer, og herefter står du med et nyt CVR-nummer til dit ApS.
Igennem hele processen har du mulighed for at kontakte os på chat og telefon, samtidig med at du altid kan kontakte din faste kontaktperson igennem hele sagen, på vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål til det mindste.
Eksempler på spørgsmål og muligheder
Binavne
Har din virksomhed flere navne? Du kan tilføje op til fem binavne gratis, hvorefter det koster et gebyr.
Bestyrelse
Det er ikke et krav at have en bestyrelse i et ApS, men muligheden er der. Vi hjælper uanset hvad du vælger.
Kapitalandele
Det hele til dig selv, split med din partner, eller noget tredje? Du bestemmer hvordan andelene skal fordeles.
Årsrapport
Med en balancesum under 4 mio., omsætning under 8 mio. og under 12 ansatte, kan du undgå revision af årsrapport.
Regnskabsår
De fleste vælger at følge kalenderåret, men du kan vælge en regnskabsperiode op til 18 mdr. frem.
Reklamebeskyttelse
Vil du undgå irriterende sælgere, kan vi sørge for dette. Med reklamebeskyttelse må de ikke ringe uopfordret.
Hvad koster det?
For stiftelsen af dit ApS, tager vi en lav pris på 1.495 DKK (ex moms), og så er der et obligatorisk beløb til Erhvervsstyrelsen på 670 DKK, som du betaler direkte til dem. Kort sagt, koster det altså 2.165 DKK (ex moms) alt i alt.
Udover selve prisen på stiftelsen, skal vi også kortvarigt bruge selskabskapitalen på 40.000 DKK. Denne skal overføres til en klientkonto, hvorefter vi bekræfter kapitalen, og sender den tilbage til din erhvervskonto.
Udover selve stiftelsen af selskabet, kommer der ret hurtigt en del andre udgifter til ting som regnskabsprogram, erhvervskonto, hosting m.m. Dette har vi lavet et blogindlæg om, så du kan få en bedre forståelse om, hvad det koster at drive en virksomhed.
- Svar på en række spørgsmål
- Underskriv dokumenterne
- Overfør selskabskapitalen
- Du opretter en erhvervskonto
- Tilbageførsel af selskabkapitalen